Reparation af badekar

Professionel reparation af badekar – når dit badekar har skader i emaljen

Professionel reparation af badekar – når dit badekar har skader i emaljen

editorial

Er dit badekar grimt og misfarvet, og har du derfor ikke brugt det længe? Så bør du i stedet for en udskiftning overveje at lade det gamle badekar reparere.

Hvad koster reparation af badekar?

Prisen på en istandsættelse af et badekar ved hjælp af reemaljering kan variere alt efter skadernes omfang og karrets størrelse. Det er dog både sikkert og vist at en reparation af emaljen i dit badekar er en langt billigere løsning end at skifte badekarret ud.

Hvis du vælger at skrotte det gamle badekar til ære for et nyt ét af slagsen skal du påregne flere dages arbejde og noget større udgifter. Soklen omkring karret skal brydes ned, og selve badekarret skal bortskaffes på forsvarlig vis.

Du skal indkøbe et nyt badekar hvilket ikke er helt billigt. Dernæst skal soklen mures op på ny. Og er du rigtig uheldig skal afløbet flyttes for at passe til det nye badekar, hvilket betyder at du skal have en dyr autoriseret VVS installatør på banen.

Hvordan foregår reparation af emaljen i et badekar?

Det billige alternativ til udskiftning af badekar er en reemaljering. En sådan kan udføres af en faguddannet badekarsmaler, og minder mest af alt om en autolakering.

Badekarret slibes og renses op indvendig således at overfladen bliver helt glat. Dernæst påføres emaljen ved hjælp af en sprøjtepistol i tynde lag indtil resultatet er smukt og ensartet.

Denne proces tager sjældent mere end fire timer. Og efter blot et døgn er emaljen hærdet op således at du atter kan tage dit badekar i brug.

Hvem kan hjælpe mig med at reparere mit gamle badekar?

Leder du efter en badekarsmaler i nærheden af din bopæl i Storkøbenhavn kan du trygt kontakte Emaljespecialisten. Hos Emaljespecialisten kan du få professionel hjælp til reparation af badekar. Du kan læse mere på Emaljespecialisten.dk