Plastikkirurgi / skønhedsoperationer

Plastikkirurgi / skønhedsoperationer på privathospital

Plastikkirurgi / skønhedsoperationer på privathospital

Plastikkirurgi og skønhedsoperationer er ikke længere forbeholdt de rige og berømte. Før i tiden var det kun hovedrige mennesker og kendisser så som skuespiller og modeller som fik udført forskønnende operationer i ansigtet og på kroppen.

Dengang var området nyt, og de anvendte procedurer forbundet med en relativt høj risiko. Der var heller ikke altid garanti for det gode resultat. Vi har alle set skræk eksempler på mislykkede ansigtsløft eller bryst forstørrelser som stammer tilbage fra en tid hvor redskaber og metoder til plastikkirurgi og skønhedsoperationer ikke var så avancerede som de er i dag.

Men nu om stunder hvor der udføres mange flere skønhedsoperationer over hele verden er såvel teknikker som udstyr langt mere udviklet. Samtidig behøver du heller ikke at skulle være indlagt i ugevis oven på en kosmetisk operation. For de fleste skønhedsoperationer gælder det at man kan udskrives inden for få dage, og efter et par uger fungere helt normalt i hverdagen igen.

Hvilke former for plastikkirurgi og skønhedsoperationer findes der?

Inden for kosmetisk kirurgi findes der forskellige discipliner – og forskønnende procedurer kan faktisk udføres overalt på det menneskelige legeme.

Er du ked af dine brysters størrelse eller position vil et brystløft eller en bryst forstørrende eller reducerende operation kunne give dig den barm du drømmer om. Passer din næse ike til resten af dit ansigt – eller til din personlighed – kan denne rettes ved en næseoperation, også kaldet rhinoplastik. Du kan få strammet slap hud efter et vægt tab op, eller du kan få løftet de tunge øjenlåg. Og endelig er der mange som benytter sig af muligheden for at reducere fedt depoter visse steder på kroppen ved hjælp af en fedtsugning.

Hos AGATA Privathospital finder du udelukkende dygtige kirurger og sygeplejersker med speciale inden for plastikkirurgi og skønhedsoperationer. Du kan læse mere på hjemmesiden agata-privathospital.dk