rabatkode

Penge sparet er penge tjent - ikke sandt?

Penge sparet er penge tjent - ikke sandt?

editorial

Vi danskere elsker ordet “rabat”, altså at du får varen lidt billigere end til normalprisen.

Det siges at mange jyder nærmest ser det som en sport, eller endda tæt på en livsstil at få rabat, når de køber noget. Og måske forventer nogle handlende i Jylland ligefrem, at køberen forsøger at handle et par procenter af prisen. Måske er det bare en myte, men én ting er dog sikkert.

Der findes en måde, hvor du kan få rabat på en masse varer, helt uden at du behøver at “prutte om prisen”. “Det lyder godt” siger du nu, hvordan foregår det?

Svaret er at du skal benytte rabatkoder, når du køber varer online.

Og hvordan foregår det så? – det kan du læse om på denne guide.

Her får du dog lige en kort intro, til hvordan det foregår.

1. Find butik

Du starter med at gå ind på din yndlingsrabatkodeside (langt ord), og finder den butik du gerne vil handle i (lad os bare sige at du vælger din yndlingsbutik).

2. Find rabatkode

Når butikken er fundet, skal du finde ud af, hvilken type rabat du gerne vil have denne gang, for der er faktisk forskellige muligheder. Det kan være afslag på prisen, det kan være gratis fragt og nogle gange kan det også være at du får en lille gave, når du handler i onlinebutikken. Men det er altså dig der vælger

3. Kom videre til butikken

Du bliver ført ind til siden, hvor du kan finde dine varer. Når du har valgt den vare du gerne vil have, skal du indtaste din rabatkode, og lidt info. om dig selv – du ved det man plejer at taste, som navn, adresse, mailadresse, og måske også alder og køn.

Herefter er du faktisk klar til at betale, og din rabatkode bliver aktiveret.

Det var da nemt, var det ikke?

Husk rabatkoden, næste gang du handler online.