Mundbind 3 lags

Online: Find de bedste mundbind 3 lags

image

editorial

Har du raget dig en snue eller en influenza til? Så bør du faktisk holde dig inden døre indtil du er smittefri. Skulle du have behov for at bevæge dig uden for, bør du altid på forhånd iføre dig et mundbind som kan beskytte dine omgivelser mod smitte.

Hvad er fordelen ved tre lags mundbind fra Testsmart?

Når du køber mundbind hos Testsmart får du ikke alene billige engangs mundbind med en stykpris på helt ned til under syv kroner. Du får også et kvalitets mundbind som består af lette og åndbare materialer.

Engangs mundbind fra Testsmart er fremstillet af glasfiber og latex fri ikke vævede materialer i tre lag, med en formidabel filtererings kapacitet og lav vejrtrænings modstand. Det betyder at mundbindet yder optimal beskyttelse og samtidig er let og behageligt at have på. Du kan gå med dit Testsmart mundbind i flere timer førend det begynder at føles fugtigt og derfor skal skiftes ud. Dette er en fordel idet disse mundbind er til engangs brug og derfor skal kasseres straks efter anvendelse.

Behagelige og effektive mundbind til lave priser

Engangs mundbind fra Testsmart sidder helt tæt til ansigtet uanset dettes facon, idet mundbindet tilpasses rundt om næsen. Mundbindene er ikke sterile, men dette er faktisk heller ikke nødvendigt når de er til personlig anvendelse uden for hospitals regi.

Et engangs mundbind af type 2, som er CE mærket efter standarden EN 149 + A1:2009, yder fin beskyttelse af dine omgivelser når du bevæger dig i det offentlige rum. Du kan således aktivt medvirke til at begrænse smitte og derved nedsætte smitte trykket i befolkningen når du bruger mundbind mens du er syg.

Hvis du ønsker at købe billige mundbind online kan du hos Testsmart finde dem i 20, 50 eller 100 styks pakker. Du kan se dem alle, og bestille engangs mundbind online på https://www.testsmart.dk/artikler/sundhed-og-sygdomme/personlige-vaernemidler/hvad-er-et-mundbind-med-3-lags-beskyttelse/