Gulvsliber Albertslund

Nye gulve med en gulvafslibning

Nye gulve med en gulvafslibning

editorial

Skal du skifte dine gulve eller forsøge dig med en gulvafslibning? Er du i tvivl om, hvad du skal gøre ved dine slidte trægulve i din bolig, så får du her et par gode råd, der måske kan hjælpe dig med din beslutning.

Trægulve er noget af det finesete, en bolig kan have – det synes mange og heldigvis kan dette naturlige materiale i mange tilfælde holde et utal af år, også selv om det bliver slidt undervejs.

Er dit trægulv trist og slidt at se på, så behøver det ikke nødvendigvis at være enden på gulvets levetid. Hvis det er massivt, kan det som regel slibes helt op til en håndfuld gange, hvor du kan give det nyt liv. Er det parket, er det færre gange, men du kan gerne slibe det en gang eller to. Det kræver naturligvis, at det ikke er slebet et væld af gange før.


Genbrug for dit og miljøet skyld
Når du står overfor spørgsmålet om, hvorvidt du skal slibe dit gulv eller pille det op og lægge et nyt, bør du kigge nøje på dit gulv og vurdere, hvordan du gerne vil have et nyt gulv til at se ud. Ønsker du i virkeligheden et gulv, der minder om det, du har? Jamen hvorfor så ikke få lavet en gulvafslibning og efterfølgende behandling, i stedet for at bruge penge, tid og energi på at hive det gamle op og lægge et nyt?

Det er bedre for miljøet at bruge det gulv, du allerede har. Lad det blive i huset, indtil det er absolut nedslidt. Det er bæredygtigt også for økonomien. Har du ikke selv mod på at gå i gang med gulvet, kan du få en professionel til det, der har de rette maskiner og kender arbejdsgangen.

På den måde beholder du husets indretning, men får den frisket op og gjort flot, så du igen kan indrette dig godt i dit hjem.