rengøring af pool

Mangler du hjælp til rengøring af pool i Birkerød?

Mangler du hjælp til rengøring af pool i Birkerød?

Man glemmer alt det praktiske

Står du med egen pool, så ved du helt sikkert også, hvor meget arbejde, der ligger i det. Når man har egen pool, er der nemlig ingen tvivl om, hvad det kræver at holde det hele vedlige. Derfor er der også mange, der er i en travl hverdag, måske glemmer at holde poolen ved lige, og derfor står den måske bare og sumper lidt til. 

Der er ingen tvivl om, at det måske til at starte med bare var en lille ting til børnene. De plagede og plagede, og man tænkte, at det måske var ligeså fedt også for de voksne. Og trampolinen, skete der jo ikke noget dårligt ved, at var til stede?

Nja men trampolinen er heller ikke ligeså omfattende, som en pool er – og man glemmer altså lynhurtigt alt det praktiske der desværre følger med. Meeen hjælpen er nær: Book rengøring af pool i Birkerød – eller hvor du nu bor.

Se dig godt omkring

Når du skal vælge en poolrengøring, kan du starte med at se godt omkring i udbudet af rengøringsfolk. Først og fremmest bør du undersøge, hvor meget erfaring de har på området. Det kan også være du skal overveje, om de i princippet kan give dig et uforpligtende tilbud, som kan hjælpe dig med at danne dig det helt rette overblik.

Måske tænker du, at det primært er for erhverv? Men frygt ej. Der er rigtig mange rengøringsfolk der også udfører rengøring på privat pool, og som sagtens kan komme med en masse gode tilbud på en privat pool. De ting du skal være opmærksom på er blandt andet: 

  • Udskiftning af klor i badevandet
  • Rens af filter i svimmingpool
  • Fjernelse af blade, skidt og snavs fra badebassin
  • Vask og rengøring af fliser og flader
  • Skånsom rengøring af poolens bund, trapper og vipper
  • Eventuel behandling af alger i svimmingpool