afbudsrejser

Man skal acceptere sidemakkeren på en afbudsrejse

Man skal acceptere sidemakkeren på en afbudsrejse

editorial

Der er mange ting, som man skal affinde sig med, når man tager på afbudsrejse, da der bliver bestemt mange ting for en, som man ellers selv ville kunne bestemme, hvis man bookede en udrejse på normalvis.

En af disse ting er blandt andet, hvem man skal sidde ved siden af.

Selvfølgelig kan man ikke bestemme som udgangspunkt, hvem man kommer til at side ved siden af generelt, hvis man flyver alene, men man kan som regel selv vælge, hvad det skal være for et sæde, man kommer til at sidde på.

Så kommer der nok til at side en anden ved siden af en, som man ikke kender, hvis flyet er fyldt op – som man jo gerne vil forsøge ved at lave afbudsrejser.

Men ved afbudsrejsen bliver pladsnummeret i langt de fleste tilfælde bestemt for dig, så der bliver det en endnu større overraskelse, hvor du kommer til at sidde.

Det er betingelsen ved en afbudsrejse

Det svære er nok, hvis man skal ud at rejse flere personer til det samme sted, hvis man så gerne vil sidde sammen.

For man kan jo ikke regne med, at den givne afbudsrejse har lige det rette antal sæder til ens gruppe, hvor man så kan sidde sammen.

Og jo flere man så er i den gruppe, desto sværere bliver det også at sidde sammen.

Men det kan man nok overleve, hvis man nu er en vennegruppe, der ser mere frem til rejsemålet end selve rejsetiden i et fly.

Men er man så et par, der gerne vil have en romantisk tur ud af afbudsrejsen, så kan det lidt lægge en dæmper på romantikken, hvis man bliver placeret i hver sin ende af flyet.

Her må man så bare acceptere, at der er en af betingelserne ved at rejse på en afbudsrejse, og man må glæde sig til at ses, når man er landet sammen.

Læs mere om afbudsrejser på rejsetilbud.dk/afbudsrejser.