Malerfirma København

Maler: Hvide vægge er det sikre valg!

image

Drømmer du om farve på væggene, men har du ikke modet til at springe ud i det? Vi har talt med et malerfirma, der gang på gang møder kunder, som ønsker sig flere farver i indretningen, men som alligevel ender med at vælge hvide vægge.

Drømmen om flere farver i hjemmet lever i bedste velgående hos de fleste boligentusiaster, men faktum er, at mindst halvfems procent af den danske befolkning bor med helt hvide vægge. Det er det sikre valg, forklarer den malermester, vi har talt med (https://malerkanonen.dk/maler-koebenhavn/):

“Vi taler tit med kunder, der overvejer, om de skal male en enkelt væg eller to med en anden farve end hvid, men ofte har de svært ved at beslutte sig og ender med at gå med den hvide – simpelthen fordi det er det sikre valg.”

Det er en skam, fortsætter malermesteren desuden. Der sker nemlig ikke noget ved at afprøve lidt farver, og du kan jo bare starte med en enkelt væg. Hvis du ikke kan lide det, når du først har fået det gjort, tager det ikke mange timer at male væggen hvid igen.

Fordele ved det sikre valg

Er du en af dem, der har valgt at gå med de hvide vægge, men drømmer du alligevel om flere farver? Bare rolig – det kan sagtens lade sig gøre, og her er det faktisk en fordel, at væggene er hvide.

Du kan nemlig bruge resten af din indretning til at skabe farverige stillebens, og her skal du ikke tænke på, om farverne matcher vægfarven. Du kan gå helt amok i din absolutte yndlingsfarve, eller du kan skabe forskellige rum med forskellige farver. Brug gerne både puder, tæpper, plaider, bøger og alverdens nips til at skrue op for farverne, og vær ikke bange for at give den en skalle. Du kan altid skrue lidt ned igen, hvis det bliver for meget.