firmafest

Lav en uforglemmelig firmafest

Lav en uforglemmelig firmafest

De fleste firmafester følger en skabelon. Der skal være noget mad og der skal også gerne være en form for underholdning, gerne med et strejf af indlæring. En firmafest skal derudover tages hensyn til, at det er et professionel forhold, som gør at menneskerne kender hinanden og derfor ikke en fest sammen med gode venner. Dermed ikke sagt, at de ikke syntes om hinandens selskab. 

Der er forskel på, om det er en fest for få mennesker eller om det er en fest for flere hundrede mennesker, hvordan man kan arrangere festen. Der skal også tages hensyn til firmakulturen. Du kan selv arrangere hele festen, du kan også vælge at gøre det i samarbejde med https://malt.dk/fest-og-event/firmafest/

Hvor skal festen holdes

Alt efter budget og muligheder, er det muligt enten at holde firmafesten i firmaets lokaler eller den kan holdes ude i byen. Begge dele har sine fordele og ulemper. At holde det i firmaets egne lokaler, er lidt som at holde en fest hjemme. Det er nemt og hyggeligt, men man kender også omgivelserne og man står selv med opvasken og oprydningen.

Holdes den derimod ude, overlader man det praktiske til nogle andre og man kan slappe af og nyde at være ude. Lige som en tur i byen. Samtidig er der også et element af overraskelse.

Vælger i at holde festen ude, er det muligt at planlægge festen i samarbejde med stedet. Hvor meget eller lidt i har lyst til at overlade til stedet, er helt op til jer. Det er selvfølgelig jer, der i sidste ende skal sige ja til det der bliver foreslået. Fordelen ved at overlade det til stedet, er at de har erfaringen med at planlægge og ved hvad de har af plads og muligheder. Samtidig har feststedet mulighed for at komme med gode og anderledes ideer.