advokat

Lad ikke frustrationer ramme modpartens advokat

Lad ikke frustrationer ramme modpartens advokat

editorial

Du skal tænke på, hvis vi tager et eksempel med, at man skal i retten, og både en selv og modparten har modtaget advokat hjælp, så er begge advokater til for at hjælpe deres klienter, de er ikke ude på at få dig ned med nakken.

Dette er blot en konsekvens af, at den respektive advokat forsøger at gøre sit arbejde for, at den tilknyttede klient kommer ud med de bedste mulige odds til sine favør.

Nogle gange betyder det så, at modpartens advokat trækker en som klient på den anden side af anklagebænken i et dystert lys, hvor man måske bliver udstillet på en måde, som man ikke føler, er retvisende; eller man føler, at ens privatliv bliver udlagt lidt for specifikt.

Specielt når man tænker på, at retssagen måske er offentlig, hvilken kun er godt for ens retssikkerhed, men nu kan alle så skrive detaljerigt om ens privatliv.

Dette er nok også årsagen til, at ikke alle er lige glade for advokater, men det er jo fordi, at i lige så høj grad som de sætter pris på deres egen advokat og den hjælp, man får fra vedkommende, i samme ombæring kan man ikke fordrage den andens advokat.

Så kan man blive taget i følelsernes vold, men her er det så vigtigt at tage sig selv i kraven, tælle til ti og tage en dybindånding, før man gør noget overilet.

Advokaten har oplevet denne slags sager mange gange før formentlig, så vedkommende skal forholde sig i ro, men forveksl ikke det med, at advokaten er ligeglad.

Men lad være med at kaste eder og forbandelser på modpartens advokat enten direkte i retten, via et brev, per mail og specielt ikke over de sociale medier.

Tænk på, at advokaten også har et privatliv, hvor advokatkasketten bliver lagt på hylden efter dagens dont.