lacoste

Lacoste laver også ure

Lacoste laver også ure

editorial

Du ved næsten allerede, hvad vi taler om, når vi nævner et grønt dyr, der svirper med halen og har et åbent gab.

Så ved man lige, hvad det er for et mærke, som man har med at gøre: Lacoste.

Der er bare nogle produkter og brands, som der er så ikoniske og kendte, at de bare lige skal vise deres lille logo i et hjørne eller et andet sted på en måde, så man dårligt kan se det, og så ved man, hvad man har med at gøre.

For kendere ved man, hvad man har med at gøre, og man kan så sagtens se det på lang afstand, for man flager ikke stort med det, men man vil jo gerne vise, at man har god stil.

Dette gælder også med tøjet, som der er lavet af Lacoste, men var du også klar over, at de også har bevæget sig over i urbranchen?

Nu også ure fra Lacoste

Markant meget af tøjet fra Lacoste er den slags, som der er meget minimalistisk og ikke begår sig med pangfarver, da de holder sig til en enkelt, men stilbevidst, stil og design, som stadig er gennemgående for deres produktioner, så ægte kendere kan se på forhånd, at man har med Lacoste at gøre her, selv før man har fået det at vide.

Og når man ser på de ure, som de så også laver, så kan man faktisk godt se de gennemgående træk, som der gør sig kendetegnede for deres design og stil.

Det her er gode kvalitetsure, som der kan holde til en del og er robuste, men først og fremmest er de flotte og brugbare, både når man skal finde ud af, hvad klokken er, men også når man skal sammensætte den rette mundering til sig selv, der skal fuldendes med det flottes ur på markedet.