kvadratiske plakater

Kvadratiske plakater giver mere plads på væggen

image

editorial

Det er bare så kedeligt ikke at have noget spændende at kigge på på ens vægge, og det er for mange mennesker dyrt at have malerier hængende, om de så er lavet af kendte kunstnere eller ej.

Desuden skal man også helst have den slags indrammet, men det behøver man ikke gøre med plakater, selvom det bestemt er en mulighed.

Plakater er for mange også en måde at vise, at nu er man flyttet ind et sted, for mange vil nok spørge, hvis man ikke har noget på væggene, om man ikke er flyttet helt ind endnu, da rummet og hjemmet som helhed kan virke meget bart og nøgent, hvis man ikke har noget hængende.

image

Oftest er det nemlig også et signal om, at man lige er flyttet ind eller ved at flytte væk, og ved sidste tilfælde kan man så se aftegningerne af plakaterne, hvor solen ikke har påvirket farven på væggen og/eller tapetet.

Få mere plads at pryde med i form af kvadratiske plakater

Den giver således en hjemlig fornemmelse, når man har fået nogle plakater op at hænge, men hvis man så vælger nogle plakater, der er mere vandrette i det, så kan man hurtigt komme til at løbe tør for plads.

Det kan givetvis være en flot vandret plakat, man har med at gøre, men så er der bare ikke så megen plads til flere plakater.

Det ser nemlig ikke så pænt ud så mange steder, at man sætter plakater op over og under hinanden, da de mere skal hænge ved siden af hinanden.

Så hvis man gerne vil udnytte pladsen med flere plakater, så bør man investere i nogle kvadratiske plakater, da de som regel ikke fylder så meget i bredden, og ellers kan man få nogle, der ikke fylder så meget i den side.

Dette er med til at gøre, at man som regel kan få plads til nogle flere plakater.