biler

Køreklare brugte biler i god stand - find dem online

Køreklare brugte biler i god stand - find dem online

Når der igennem længere tid har stået ”ny bil” på førstepladsen af familiens ønskeliste, er det sikkert, fordi den gamle af forskellige grunde ikke længere slår til.

Enten har familiens transport behov ændret sig på en måde der kræver en udvidelse af vognparken. Det kan for eksempel være at der er en familie forøgelse af den mere essentielle slags i anmarch – eller et af familiens voksne medlemmer har fået et job langt fra hjemmet. Eller også er den gamle bil så tæt på at stå af at det begynder at nærme sig et kritisk punkt. I alle tilfælde er det en god idé at kigge sig om efter en ny bil i god tid. Og er I ikke helt i stand til at overskue de skyhøje priser på fabriksnye biler i Danmark kan I med fordel vende blikket mod det bugnende brugtvogns marked.

Hvorfor købe brugt når jeg kan købe nyt?

Måske er du lidt loren ved tanken om at skulle købe en brugt bil. Bilen skal trods alt fungere som familiens daglige transportmiddel og dermed transportere dyrebart gods. Derfor ønsker du sikkert at bilen skal være så sikker, og have så gode køre egenskaber som muligt.

Men dette behøver slet ikke at være udelukket når du køber en brugt bil. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at finde en rigtig god brugt bil med kun ganske få år på bagen – og i fin og køreklar stand, hos en autoriseret brugtvogns forhandler.

Den store fordel ved at vælge en brugt bil af nyere dato frem for en spritny en af slagsen er at du slipper med at betale en brøkdel af bilens nypris. En tre til fem år gammel bil vil nemlig have smidt det meste af sin nyværdi, og stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren.