vinduer

Køb dine nye vinduer hos klarwindows.co.uk

Køb dine nye vinduer hos klarwindows.co.uk

editorial

Det er ikke for ingenting, at man kalder vinduer for et bygningens øjne. Et par gode og velindbyggede vinduer kan nemlig gøre meget for et hus eller en lejlighed – de kan fx give noget karakter til facaden, og så er de selvfølgelig med til at holde på varmen i boligen om vinteren og køle den ned om sommeren.

Men hvornår er tiden inde til at skifte dem? Og hvad koster det?

Først og fremmest kommer det jo an på, hvor gamle vinduerne er. Er de mere end 20-25 år gamle, bør du overveje at skifte dem ud – nye vinduer har nemlig en række fordele i forhold til ældre modeller.

De isolerer bedre og kommer med moderne teknologi, der kan spare dig for penge på varmeregningen. Derudover kommer mange nye vinduer også med en sikkerhedsfunktion, der mindsker risikoen for indbrud.

vinduer

Når det kommer til valg af nye vinduer, er der en række ting, man skal overveje. Materialet – træ, aluminium eller PVC – kommer an på personlig smag og bygningsfacade. Lette materialer som aluminium kræver kun en lettere ramme og kan ofte holde længere end træ, mens træ giver et klassisk udtryk.

Hvad angår størrelser bør du tage højde for bygningslovgivningen og kigge på, hvilket udseende der vil klæde din bolig bedst.

Er man i tvivl om noget, kan det være en god idé at konsultere en fagmand – eller kigge på producentens anvisninger.

Hos klarwindows.co.uk finder du et stort udvalg af kvalitetsvinduer – de har både træ- og træ/aluminiumsvinduer, så der er noget for enhver smag. Køb dem online nu, og bring lidt frisk liv til din bolig. Du vil med sikkerhed ikke fortryde det.

Prisen for nye vinduer er svær at sige noget generelt omkring. Det kommer selvfølgelig an på kvaliteten, størrelsen og antallet af vinduer, du skal have skiftet. Men i det store hele vil nye vinduer kunne spare dig for penge på varmeregningen i fremtiden – så det kan godt betale sig at investere nu.