invisalign

Invisalign - moderne tandretning med usynlige skinner

Invisalign - moderne tandretning med usynlige skinner

editorial

I mange tilfælde er et skævt smil lig med et charmerende smil. Ligeledes vil små uregelmæssigheder i tandsættet kunne tilføje smilet personlighed. Men hvis biddet er direkte skævt, og tænderne nærmest sidder og skubber til hinanden, kan man godt få lyst til at skjule sit smil – især hvis de skæve bisser er et resultat af tidens tand, så at sige. Og det er faktisk synd.

Alle burde kunne smile med glæde og stolthed. Er du således ked af din uregelmæssige tandstilling bør du kigge på mulighederne for at få korrigeret denne.

Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at få rettet tænderne ved hjælp af en tandbøjle selv om man er et godt stykke ude over ungdommens vår. Dette gælder uanset om man skal have rettet sin bidfunktion til for at undgå spændinger, smerter og uhensigtsmæssigt slid på tænderne, eller om man blot ønsker den kosmetiske fordel ved en snorlige perlerad.

Hvordan får jeg rettet tænder som voksen?

Måske synes du at det virker lidt op ad bakke at skulle ”gå i barndom” og atter iføres en fast monteret tandbøjle i metal. De såkaldte ”togskinner” er ikke noget de fleste mennesker tænker tilbage på med glæde. En fast bøjle i over eller undermund – eller måske begge dele – er både grim og klodset, og har samtidig en tendens til at samle madrester hvilket giver øget risiko for tandkøds betændelse og karies. Og så er en sådan bøjle særdeles ubehagelig at have siddende på tænderne.

Du behøver dog ikke at bekymre dig. Moderne tandregulering anno 2021 betjener sig nemlig af de smart Invisalign skinner, som er en del mere behagelige og nemme at have med at gøre når det handler om mundhygiejne. En Invisalign skinne kan nemlig tages ud af munden når du skal have børstet tænder eller i forbindelse med et måltid.

Læs mere om tandregulering med Invisalign på yousmileismile.dk