dobbeltseng

Hvordan er fordelingen i jeres dobbeltseng?

Hvordan er fordelingen i jeres dobbeltseng?

editorial

Der kommer et tidspunkt i ethvert parforhold, hvor man ikke længere har plads til hinanden i en enkeltmandsseng eller en halvandenmandsseng, fordi man både er blevet lidt større, men også fordi man ikke ligger og putter og krammer tæt hver nat.

For på et tidspunkt kommer der børn ind i ligningen, man har måske skiftende arbejdstider, og man kommer til at have det for varmt sammen så tæt hele tiden, og man ved inderst inde godt, at man sover bedst, hvis man kan brede sig ud.

Ergo er det bedst at få sig en dobbeltseng, så der er rigeligt plads til jer begge, så I kan brede jer ud, når der er brug for det – og hvis der lige skulle komme et barn ind til jer, som gerne vil sove hos jer om natten, fordi vedkommende har haft et mareridt.

Gør plads i dobbeltsengen til hinanden

Man kan faktisk – tro det eller ej – læse om gode dobbeltsenge på sovneksperterne.dk, hvor du så kan finde ud af, hvad man skal gå efter, når man vil vælge en dobbeltseng.

Når den så er fundet, så er det med at finde nogle spilleregler til, hvordan man benytter sig af den.

I dagstimerne har man måske nogle pyntepuder i den, og den sidste, der forlader sengen om morgenen, er også den person, som der sørger for at gøre den pæn til at komme i seng i om aftenen.

I kan deles om opgaverne med at vaske sengetøj, for det skal man helst gøre tit.

Om natten må man lige sørge for at holde lidt afstand, for den ene part kan måske være sådan en, som er rokker omkring heftigt, når man skal sove, så man er nødt til at have lidt afstand.

Er der problemer med snorken og snakken i søvne, så må man også få løst dette hurtigt muligt, så det ikke ødelægger ens nattesøvn.