parterapi frederiksberg

Hvem skal du vælge til parterapi på Frederiksberg?

Hvem skal du vælge til parterapi på Frederiksberg?

Står dig og din partner i en situation, hvor I er kørt fast i samme gamle konflikter? Får I ikke prioriteret hinanden nok i hverdagen? Eller er jeres kærlighed ikke, hvad den har været? Så kan det være, I overvejer at starte i parterapi på Frederiksberg. 

Hvem skal I vælge til parterapi på Frederiksberg?

Mulighederne er heldigvis mange, når det kommer til at få hjælp til parforholdet på Frederiksberg. Men hvordan skal I vælge den professionelle, I kan starte ved? Det får I forskellige bud på herunder. 

Find en professionel parterapeut

Det er naturligvis et godt udgangspunkt, hvis I til en start går med en professionel parterapeut. På den måde får I samtaler ved en, som allerede har specialiseret sig i arbejdet med par. 

Hvilke områder arbejder terapeuten med?

Det næste I kan forholde jer til er, hvilke områder, udfordringer eller emner, som terapeuten arbejder med. En terapeut vil nemlig være ekstra rustet til at hjælpe jer videre, når vedkommende har gjort det før. 

Hvad siger andre par om terapeuten? 

Før I beslutter jer for den person, som I vil starte i parterapi på Frederiksberg ved, så kig gerne efter udtalelser, som andre par også er kommet med. Det kan nemlig give en god fornemmelse af, hvordan andre er hjulpet gennem deres udfordringer. Dette punkt kan være ekstra godt at dykke ned i, hvis begge eller en af jer er lidt forbeholdne omkring at starte i parterapi.

Det er ikke atypisk, at en af parterne synes, det kan være grænseoverskridende at skulle snakke med en fremmed omkring private ting i parforholdet. Når det er sagt, så oplever langt de fleste det som en lettelse, når først terapien er færdig, da den kan give meget ny viden og redskaber med hjem i bagagen, som kan styrke jeres parforhold og kærligheden mellem jer.