powerapps

Hvad er Microsoft PowerApps?

Hvad er Microsoft PowerApps?

editorial

Microsoft PowerApps er en applikation, som giver dig mulighed for udvikling af apps, som giver dig og andre brugere adgang til organisationens data – for eksempel intranettet – fra diverse mobile enheder. Microsoft PowerApps kan anvendes uden de store forkundskaber inden for programmering eller kode.

Applikationen er utroligt nem og intuitiv at anvende, hvis du blot er på superbruger niveau – eller har taget et solidt kursus i Microsoft PowerApps. Faktisk kan man sammenligne udvikling af applikationer i Microsoft PowerApps med opbygning af Microsoft PowerPoint præsentationer i kombination med de makroer, du anvender i Microsoft Excel.

Således behøver du ikke at have det store kendskab til app udvikling – du skal bare have en god fornemmelse for teknikken bag, og selvfølgelig en klar målsætning for hvad du ønsker at opnå med Microsoft PowerApps før du går i gang. Med Microsoft PowerApps kan du let integrere med Microsoft Office applikationer så som Microsoft Excel, og andre kilder, for eksempel Microsoft SharePoint eller SQL databaser.

Hvordan lærer jeg at bruge Microsoft PowerApps?

Hvis du ønsker at blive skarp inden for udvikling af applikationer ved hjælp af Microsoft PowerApps, kan du med fordel tilmelde dig et kursus i Microsoft PowerApps hos 4D. Hos 4D finder du et stort og velassorteret udvalg af vel tilrettelagte kurser i IT – her under alle Microsofts produkter.

På et grundlæggende kursus i Microsoft PowerApps lærer du alt om hvordan du opretter PowerApps til din virksomhed, anvender forskellige data typer i Microsoft PowerApps – for eksempel Microsoft Excel, Microsoft SharePoint, SQL Server og andre. Du får en grundlæggende viden om hvorledes du tilpasser formular logik og beregninger i Microsoft PowerApps, for eksempel ved hjælp af Microsoft Excel lignende formler. Og så lærer du at udgive og styre adgang til dine PowerApps, således at de rette brugere får de rette tilladelser.

Du kan finde dit Microsoft PowerApps kursus på 4d.dk