genanvendelse af plastik

Hjælp andre med at genanvende deres plastik

image

editorial

Nogle gange kan det være svært at se, hvad man lige skal forsøge med genanvendelse af plastik, når man egentlig ser på det som skrald.

Det har udtjent sit oprindelige formål, og nu betragter man det egentlig som noget beskidt og ulækkert, som man gerne vil komme af med, for der er jo ikke nogen, der har lyst til at leve blandt skrald!

Men det afhænger nok af øjnene, der ser, for noget plastik behøver jo ikke at have været brugt til at være i direkte kontakt med madrester, og selv hvis det har det, så kan man let vaske det helt rent.

Stadigvæk er det svært for mange at se, hvad man dog skulle bruge alt det plastik til, for man vil jo gerne have nye ting i ens hjem og ikke fylde det med gammelt genbrug, som mange vil betragte som skrald.

Men man skal glemme, hvad andre tænker, og selv huske på, at man gør noget godt for miljøet på den her måde.

Vis for andre, hvordan de kan genanvende plastik

Der er nemlig rigtigt, rigtig mange måder, man kan genanvende plastik, om det er i større eller mindre omfang, og det er alt sammen noget, som der er med til at reducere forbruget af plastikken og produktionen af det.

Det kræver dog nok, at man lige ser lidt ud af kassen med, hvad man kan bruge det plastik til.

Hvis man så kender en person, der er god til den slags, så er det vedkommende, man skal tage fat i og få inspiration fra.

På den måde undgår man også, at man smider plastikken forkert ud og ikke sorterer det, som man burde, når man genanvender det.

Selvfølgelig bliver man nok nødt til på et tidspunkt at smide det plastik ud, man har genanvendt, men den livsforlængelse er godt for miljøet.