kay bojesen

Her finder du kendte designklassiskere

Her finder du kendte designklassiskere

editorial

I Danmark er boligindretning noget vi har sat større fokus på med tiden. Det er sjælendt at vi i dag kommer ind i et hjem, hvor indretningen er tilfældig. Vi arbejde på at indrette vores hjem efter et sted, hvor vi føler os hjemme, trygge og tilpas. Der er dermed mange muligheder og veje at gå, når det kommer til boligindretning. Det er oftest i de små detaljer, man kan fortælle hvem der bor i hjemmet. Det kan være alt lige fra lamper, små pynteting eller planter, som er med til at sætte det personlige præg i hjemmet. Vi har derfor fokus på at finde de små elementer, der betyder noget for os, eller som fortæller noget om, hvad vi laver, kan lide eller hvem vi er som personer. Det kan være gennem malerier, plakater eller små designer ting, som bliver en integreret del af boligindretningen.

Hvilken kendt designklassisker kender de fleste?

Når vi kigger på de enkelte og kendte designklassiskere vi kender i Danmark, så er det ikke til at komme uden om Kay Bojesen. Kaj Bojesen er kendt for at udvikle flotte og tidsløse objekter i træ. Her kan du blandt andet finde Kaj Bojesen aber, fugle, biler, garder og ikke mindst juleobjekter, der har fundet plads i de fleste danske hjem. Det er et kendt design stort set alle kender, hvorfor det oftest er at finde i de hjem, hvor man går op i kvalitet, design og hvor intet er overladt til tilfældighederne. Det er dermed en ideel gave til ham eller hende, der har en kompromisløs tilgang til kvalitet og dansk design.

Hvor kan du købe Kaj Bojesen produkter til skarpe priser?

Når det kommer til Kaj Bojesen, er deres produkter ikke billige, hvorfor det er en god værtsgave eller julegave at give til en du holder af. Det oser af kvalitet og du giver dermed også udtryk for at du har lyst til at give en dyr gave, hvor der er fokus på kvalitet, design og ikke mindst den danske historie. Find Kaj Bojesen produkter her https://designklassikershop.dk/shop/kay-bojesen-2s1.html.