skoleudstyr

Her er nogle praktiske råd til at opbevare ens skoleudstyr

Her er nogle praktiske råd til at opbevare ens skoleudstyr

editorial

Man kan anskaffe sig skoleudstyr som elev, og så kan man anskaffe sig skoleudstyr som lærer.

Sidstnævnte kan man finde her: https://laerershoppen.dk/undervisning/ .

Den slags har man som regel aflåste lokaler at stille ind i, eller man har på en anden måde opsyn med det, og så ved man også, at lærere passer bedre på den slags, end eleverne gør med deres eget skoleudstyr fra penalhuse til bøger og skoletasker.

Derfor skal vi her se nærmere på, hvordan man som elev bedre kan sørge for, at ens ting ikke “forsvinder”, bliver stjålet eller ødelagt på nogle måder – eller i hvert fald hindre, at det sker så ofte eller i stort omfang.

Der er heldigvis sket en del forandring gennem tiden med, hvordan man passer på den slags, og elever er generelt blevet bedre til at sørge for deres ting, men det efterlader desværre en masse at ønske fra sig.

Her kan du gøre af dine skolesager

Har man set film fra udlande, så har de som regel deres egne skabe at have deres ting i, så de ikke behøver slæbe rundt på meget mere end det, som de skal bruge til den pågældende time, der er foran dem.

Den løsning er ikke så udbredt herhjemme, hvor man fylder ens skoletaske med stort set alle bøger, man skal have med, og det er ikke godt for ryggen, da den bliver for tung.

Derfor er en god plan, at man hjemmefra aftenen i forvejen eller om morgenen undersøger, hvad man skal bruge den dag eller regner med at skulle bruge, og så tager man ikke mere med end det.

Når man så har det med i skolen, så skal man lade det være i klassen og ikke udenfor lokalet eller lade det ligge på gangene.

Børn er nemlig desværre gode til at tage sådan nogle ting og måske lege med dem, så de ødelægger dem, så du skal passe på dem, hvor der er bedre opsyn med det.