posca

Hav Posca-tuscher i alle regnbuens farver

Hav Posca-tuscher i alle regnbuens farver

editorial

Du kan sikkert huske det fra barndommen:

Du skulle farvelægge en tegning, du selv havde lavet, eller som der var var i en opgavebog, hvor der stod, hvilke farver man skulle bruge i hvilke rum, der havde farver.

Nogle gange kunne man ikke på forhånd se, hvad der var tale om, men når man så langsomt, men sikkert, var begyndt at farvelægge tegningen, så kunne man godt se, hvad det skulle ende med at blive.

Var man i en institution, hvor der var andre børn, så var det heldigt, hvis der var sådan et opgavehæfte, der ikke allerede var udfyldt, men mere kritisk var det nok, hvis der manglede farver, så man ikke kunne færdiggøre opgaven.

Værst af alt var det nok, hvis farverne var ødelagte, udtværede eller ganske enkelt ikke kunne bruges længere.

Det vil du da ikke udsætte dit barn for derhjemme, vel?

Hav alle tænkelige Posca-tuscher i hjemmet

Hjemmet skal for barnet være frirummet, hvor der eventuelt kun er ens søskende i samme alder at tage hensyn til, så man kan have sine ting i fred.

Det kunne være sådan noget som et sæt Posca-tuscher, som der er noget af det bedste i verden at farve med.

Så det skal dit barn da eje, om det er ungt eller lidt ældre, for børn elsker at udvikle sig med tuscher, om de gengiver, hvad de ser, eller de udtrykker, hvad de føler og tænker.

Og her skal man så have alle muligheder ved ens hånd i form af tuscher i alle tænkelige farver.

Og barnet vil nok føle sig som en hel kirurg, når man tager sættet med Posca-tuscher frem, som man har fået.

Af samme grund vil barnet nok lære at passe på det sæt, fordi man lærer, at det er med de farver, at man kan sætte kulør på tilværelsen og udvikle sig.