gulvslibning

Gulvslibning - når du vil have dit gulv til at stråle som nyt

Gulvslibning - når du vil have dit gulv til at stråle som nyt

editorial

Er du lige flyttet ind i din nye bolig, og er du så heldig at have fået fat på et hus eller en lejlighed, som er udstyret med et originalt trægulv? Så kan du med fordel indtænke en grundig gulvslibning som en del af renoveringen af dit nye hjem.

Hvad gør en gulvslibning?

Med mindre de tidligere ejere netop har fået slebet og behandlet trægulvet med henblik på at forøge boligens værdi i forbindelse med et salg, er gulvet sandsynligvis slidt i overfladen. Du vil for eksempel kunne se, at gulvet er ujævnt i farven. Dette skyldes blandt andet, at et slidt gulv er mere modtageligt over for solens skarpe stråler, som falmer gulvet til en gullig farve, der hvor lysindfaldet fra vinduer og altan- eller terrasse døre er kraftigst. Og der hvor der har ligget tæpper, vil gulvet have sin originale farve.

Samtidig vil der være tydelige spor af slid i gulvet, der hvor det er blevet betrådt hyppigst, for eksempel foran sofaen eller mellem dørene i gangen. Træværkets blotlagte og sårbare overflade vil være mere modtagelig over for spildte væsker, som suges op i træets fibre, og derved danner grimme pletter og skjolder, som ikke kan vaskes bort. Og så er der alle de grimme ridser og skrammer, som opstår med tiden, og som også samler på skidt og støv.

Vælg en professionel gulvslibning

Med en gulvafslibning fjernes netop alle disse overfladiske skønhedspletter, og gulvet efterlades friskt som nyt. Du vil blive overrasket over, hvor meget et nyslebet trægulv kan lyse et helt rum op. Og med den rette efterbehandling, som fremhæver træværkets smukkeste sider, vil du tydeligt kunne se, hvorfor et trægulv er den optimale gulvbelægning. Du kan kontakte en professionel gulvsliber via https://gkservice.dk/, og få et godt tilbud på slibning af dit trægulv – det vil du ikke fortryde!