Gulvafslibning København

Gulvafslibning i København - når trægulvet skal være flot igen

Gulvafslibning i København - når trægulvet skal være flot igen

editorial

Smukke og velholdte trægulve er en pryd for en hver bolig – især hvis gulvene er originale. Før i tiden, hvor træ var standard materiale til gulv belægning i nyopførte bygninger, anvendtes udelukkende træværk af solid kvalitet. Et originalt trægulv passer perfekt til boligen – og er dit hus eller din lejlighed i besiddelse af et sådant, kan du roligt regne med at boligen er langt mere værd end hvis det var skiftet ud med et mere anonymt gulv af nyere dato.

Pas godt på dit originale trægulv – det betaler sig

Det er således vigtigt, at du værner om dit smukke, massive trægulv. Uanset om der er tale om et lækkert egeplanke gulv, et klassiske lamel gulv eller et elegant og sofistikeret sildebens parket gulv, føjer dit trægulv nemlig en helt særlig dimension til din bolig. Et syntetisk klik parket gulv eller et linoleum gulv vil aldrig kunne give samme stemning og atmosfære som et ægte trægulv. Og du vil aldrig kunne skabe samme hjemlige hygge og personlighed i boligen med et cement eller beton gulv.

Samtidig er der en vis pointe i at beholde sit trægulv. Der bliver nemlig længere og længere mellem huse og lejligheder med originale trægulve, idet disse trods alt slides ned med tiden. Da det er ret dyrt at lade sit trægulv udskifte med et nyt eet af slagsen, vælger mange bolig ejere derfor en billigere og nemmere løsning – for eksempel kik parket, som måske nok ligner et trægulv, men aldrig giver samme fornemmelse.

Frisk gulvet op med en gulvafslibning

Er dit trægulv blevet slidt og trist i overfladen, kan du med fordel kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på en grundig og effektiv gulvafslibning. Hos Gulvkanonen kan du altid få et godt tilbud på gulvafslibning i København. Du kan læse mere på Gulvkanonen.dk