tandimplantat

Guide til dit næste tandimplantat

Guide til dit næste tandimplantat

editorial

Tandimplantater er en af de ting, hvor det er alfa og omega, at arbejdet laves godt. For man får trods alt indsat et implantat, som skal fungere som en tand – og den skal selvfølgelig gerne kunne holde i mange år frem. Alt andet vil både være en dyr fornøjelse, og så er det de færreste, som ønsker at deres smil mangler tydelige tænder. 

Hvis du står til at skal have lavet et tandimplantat, er du så helt opdateret på, hvordan det foregår? Hvis ikke du er, så kan du guides på vej her. 

Tandimplantater – sådan foregår det

Tandimplantater en ofte løsningen for dem, som mangler en eller flere tænder. Det er selvfølgelig op til en selv, om det er noget, man ønsker at få lavet. Men hvis man er generet af, at ens smil mangler en tand, så er der gode muligheder for at det kan rettes op på. 

For at kunne komme i gang med et tandimplantat, så kræver det en lille operation. Implantatet skal nemlig sættes op i ens kæbeben, hvor det skal fungere som tandens rod. 

Når der har været tid til at implantatet kan hele, så er det tid til, at man skal have sat en procelænskrone på. Det bliver den visuelle og synlige del af tanden, som også kan ses i dit smil. Du får naturligvis muligheden for, at der sættes en midlertidig krone på, indtil implantatet heler.

Når man har fået indsat et implantat, er det vigtigt, at man er god til at rengøre og passe på implantatet. I hvert fald hvis man vil have en erstatningstand, som kan holde sig godt i mange år frem. Det er selvfølgelig også noget, man instrueres i af den tandlæge, man bruger. 

Hvis du skal have lavet et tandimplantat, så kan du læse meget mere her: https://stjerneklinik.dk/behandlinger/implantater/