Gulvsliber Nyborg

Gør dette før gulvet skal slibes

Gør dette før gulvet skal slibes

editorial

Hvis du har hyret en gulvsliber til at komme og arbejde med dine trægulve, så er der nogle ting, du med fordel kan gøre, før gulvsliberen begynder arbejdet. Det kan nemlig godt betale sig at være godt forberedt, når man har hyret professionelt arbejdet. Der er nemlig ofte ting man kan gøre, så det bliver nemmere for dem at komme i gang med deres egentlige arbejde – og det er naturligvis til alles fordel, da et tilbud og en pris også kan være givet ud fra de timer, der skal bruges på en opgave. 

Fjern møbler fra de rum, hvor der skal slibes

Når et gulv skal slibes, så hjælper det gulvsliberen gevaldigt, at man har tømt rummet på forhånd. Det gør vedkommendes arbejde meget nemmere, og samtidig kan du forvente et gulv, som får et flot resultat over det hele. hvis du dog har møbler, som ikke kan fjernes, så er det stadig muligt at slibes gulvet helt ind til disse møbler, men naturligvis uden at møblerne tager skade. 

Brug afdækningplast 

For din egen skyld, så kan det være givet givet ud, hvis du afdække møbler med afdækningsplast, som ikke kan fjernes fra et rum. Det kan være en bogreol eller andet. Det kan også være et helt køkken, hvis du har trægulve, som skal have en gulvafslibning i dette rum. Ved at afdække med køkkenet kan du undgå, at der sætter sig støv diverse steder, som du efterfølgende skal bruge tid på at rengøre. 

Mange af de maskiner som i dag bruges til gulvafslibning har integreret en støvsuger i sig. Det er dog ikke alt støv, som kan samles op her. Dog kan du sagtens ved hjælp at en våd klud fjerne det overskydende støv, som måtte lægge sig i et rum. Men hvorfor ikke gøre arbejdet nemmere for dig selv, og afdække de ting, du er muligt. Det giver nemlig mindre oprydning og rengøring i sidste ende. 

Du kan også finde flere gode råd her, hvis du ønsker en gulvsliber i Nyborg