Boller i Karry

Glæd familien med hjemmelavet boller i Karry

Glæd familien med hjemmelavet boller i Karry

editorial

De fleste småbørnsfamilier kender udmærket godt det store tids dilemma. Man vil gerne kunne tilberede lækker hjemmelavet aftensmad til hele familien, samtidig med at man får tid til at hygge med ungerne, hjælpe dem med lektierne, og passe sine egne interesser.

Desværre er tiden som oftest knap mellem fyraften og sengetid. Hvis ungerne først skal hentes, og der skal købes ind til aftensmad, kan det være fristende blot at smutte forbi grill baren eller pizzeriaet på vej hjem.

Det er de færreste som har lyst til at bruge tid i supermarkedet midt i myldretiden med utålmodige og trætte børn på slæb. Så er det at man tyr til de nemme – og dyre løsninger, hvilket faktisk er rigtig ærgerligt. Især når det faktisk er muligt at tilberede lækker, velsmagende og nærende aftensmad til hele familien uden at skulle bruge oceaner af tid. Og vælger du selv at fremstille familiens aftensmåltider er der tilmed penge at spare.

Find de nemmeste retter i den danske kogebog

Det traditionelle danske køkken gemmer på et utal af lækre, nemme retter, som er hurtige at fremstille og som ikke koster spidsen af en jetjager i ingredienser. Et eksempel på en ret, som stadig er virkelig populær blandt børn og voksne, er boller i karry.

Børnene elsker den runde, bløde sovs, de duftende ris, og de møre, velsmagende kødboller. Flødesovsen, som er tilsat karry, er særdeles aromatisk og kan i styrke tilpasses de sarte ganer. Du kan for eksempel vælge at bruge en mild karry i stedet for en stærk – eller du kan undlade at tilsætte så meget karry.

Til boller i karry skal du udelukkende bruge ingredienser som du kan finde i et hvert supermarked. Og du behøver ikke at gøre det store ud af tilbehøret, men blot servere dine boller i karry med en stærk eller sød mango chutney.

Find opskriften på boller i karry på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/24930/boller-i-karry.