tandlæge

Gå til tandlæge i Århus

Gå til tandlæge i Århus

Alle mennesker som er vokset op inden for det seneste halve århundrede kender betydningen af en god mundhygiejne. Det har vi nemlig lært om i skolen, som en del af Nul Huller generationerne. Målet med denne strategi var at opdrage børn til fra tidligste færd at tage ansvar for bevarelse af tandsættet gennem tandbørstning morgen og aften samt regelmæssige tandlæge besøg.

Grundstenene til denne gode vane blev lagt allerede i børnehaven med fælles tandbørstning og fluor skylninger på ugentlig basis. Op igennem folkeskolen og gymnasiet kan børn og unge få gratis tandpleje og behandling, først gennem skoletandplejen som blev gjort obligatorisk i halvfjerdserne og siden hos egen tandlæge.

De fleste af os ved derfor udmærket godt at vi bør besøge tandlægen mindst en gang om året for at få tænderne efterset og renset. Det er desværre bare ikke alle som sørger for at passe disse regelmæssige tandlæge besøg. Og det er faktisk synd.

Besøg din tandlæge en eller to gange om året – det betaler sig

Hører du til den gruppe af danskere som glemmer at få lavet en aftale med tandlægen bør du hurtigst muligt bestille en tid. Kun gennem regelmæssige tandlæge besøg giver du tandlægen en chance for at opdage ansatser til dårligdomme i dine tænder og i dit tandkød.

Med et tandlæge besøg får du såvel et grundigt eftersyn af dine tænder som en ditto rensning af tændernes emalje og tandkøds lommerne hvilket virker forebyggende i sig selv. Og så kan din tandlæge iværksætte forebyggende behandling skulle der vise sig at være tilløb til syreskader, karies eller parodontose.

Hvor kan jeg finde en dygtig tandlæge i Århus?

Er du bosat i Århus eller i oplandet hertil kan du med fordel vælge den centralt beliggende tandlæge klinik Tandlægerne på Stjernepladsen som din faste tandlæge – læs mere på stjerneklinik.dk.