vicevært

Flot og præsentabel ejendom med hjælp fra en vicevært

Flot og præsentabel ejendom med hjælp fra en vicevært

editorial

Skal den ejendom du bestyrer fremstå pæn, ren og velholdt? Så er det en rigtig god idé at hyre en fast vicevært gennem et ejendomsservice firma.

Hvilke opgaver udfører en vicevært?

En vicevært løser mange opgaver i forbindelse med vedligeholdelse og rengøring af ejendommen. Det er din vicevært som forestår arbejdet med at holde ejendommen pæn og præsentabel indendørs såvel som udendørs.

Afhængig af ejendommens størrelse og antallet af opgange kan viceværten vælge selv at vaske trapper og polere vinduer på ejendommens fælles indendørs områder. Mange vælger dog at udlicitere dette arbejde til virksomheder som er specialiseret inden for disse felter. På den måde kan viceværten frigive tid til mere essentielle opgaver i bolig foreningens regi, for eksempel mindre reparationer på – og generel vedligeholdelse af bygningen.

Det er som regel også din vicevært som sørger for at gården er fejet og fri for skrald og nedfaldne blade. Er der grønne arealer tilknyttet ejendommen er det også viceværtens opgave at sørge for klipning af hæk, beskæring af buske og slåning af græsplæne. Til disse opgaver kan viceværten ligeledes vælge at hyre eksterne gartnere og havemænd.

Samtidig vil din vicevært have god kontakt til håndværkere, for eksempel murere, tømrere og glarmestre som kan hjælpe i forbindelse med udbedring af skader på bygningen. Der ud over bistå viceværten også ved opgaver så som oprydning af kælder, gård eller loftrum, og med cykel oprydning på ejendommens fælles arealer. Og det er også din vicevært som tager tjansen når der skal ryddes sne i gården og på fortovet foran ejendommen således at foreningen undgår bøder for forsømmelse.

Hvor får jeg den bedste vicevært service i København?

Er du således på udkig efter en dygtig vicevært som kan hjælpe med vedligeholdelse af bygning og fælles arealer kan du altid kontakte Dahlin Ejendomsservice ApS – læs mere på https://dahlin-ejendomsservice.dk/vicevaert/