love lingeri

Find smukt og komfortabelt lingeri online

Find smukt og komfortabelt lingeri online

editorial

Hvis du tilhører den kategori af kvinder, som kan prale med lidt mere prangende former end de fleste, ved du også hvor vanskeligt det kan være at finde lingeri i den rette størrelse og i de perfekte faconer.

Det kan synes som om lingeri branchen kollektivt har besluttet sig for at ingen kvinder bruger mere end en D skål. Og skulle der endelig findes BH’er og trusser i store størrelser hos din lokale lingeri butik ligner det noget der er syet ud af materialer fra faldskærmstroppernes overskudslager.

Hvor kan jeg finde lingeri i store størrelser?

Det er almindeligt kendt at de kurvede kvinder godt kan have svært ved at finde lingeri der passer. Men du behøver ikke at fortvivle. Selv om du gavmildt udstyret både til gården og til gaden behøver du ikke at lade dig nøje med grimme BH’er og mormortrusser. Du kan nemlig finde præcis hvad du søger – nemlig flot og sexet lingeri til store kvinder – hos Love Lingeri.

Love Lingeri er en dansk online shop som har specialiseret sig inden for lingeri i top kvalitet, og i alle tænkelige størrelser. Love Lingeri kender de lidt bedre udrustede kvinders behov for lingeri i særlige design.

Derfor finder du hos Love Lingeri ikke blot lingeri i store størrelser. Du finder også både BH’er og trusser særligt designet til at støtte, løfte og forme. Således kan du som kvinde med en fyldig barm finde et stort udvalg af de særlige full cup BH’er hos Love Lingeri. En full cup BH er udformet på en måde således at den yder god støtte til tunge bryster uden at belaste nakken eller skuldrene.

Med en full cup BH fra Love Lingeri kan du vinke farvel til spændings hovedpine og gnavsår forårsaget af for små og stramme BH’er. Find dit favorit lingeri hos Love Lingeri i shoppen på love-lingeri.dk.