Plankebord

Find et flot plankebord til din bolig

image

editorial

Skal boligen møbleres med stil, og leder du i den forbindelse efter det helt rigtige bord til familiens spisestue? Så kan du med stor fordel vælge et lækkert plankebord.

Hvad er fordelen ved at vælge et plankebord?

Et klassisk plankebord er ikke uden grund den mest populære type bord når det handler om spiseborde og sofaborde. Når bordpladen på et bord er fremstillet af træ vil du få en behagelig overflade som kan tåle det meste.

Med et plankebord, som er behandlet med de rette materialer, behøver du ikke at bekymre dig om ridser, skrammer og spildte væsker. Overfladen på et vel designet plankebord vil i langt de fleste tilfælde være slidstærk og afvisende over for den slags små skader. Og skulle bordet med tiden tilegne sig mindre skavanker kan disse betragtes som patina.

image

Der ud over har et plankebord en glimrende akustik som gør at det egner sig bedre som spisebord end et bord med en bordplade af eksempelvis glas eller melamin. Det betyder at du kan dække bord med bestik, service og glas uden dug, da overfladen ikke vil afgive larm. Og skulle et af familiens medlemmer tabe en kniv, en ske eller en gaffel under måltidet vil det ikke give anledning til et infernalsk spektakel.

Hvor kan jeg finde et plankebord i høj kvalitet?

Du bør altid købe familiens nye plankebord hos et professionelt møbelsnedker værksted. Her kan du være sikker på at få et produkt i top kvalitet som du og din familie kan have glæde af i mange år.

Hos Hipstory Copenhagen finder du udelukkende dygtige faguddannede håndværkere som står klar til at fremstille netop dit plankebord. Alle plankeborde fra Hipstory Copenhagen bliver fremstillet i hånden og er hver især helt unikke i deres udtryk.

Du kan se hele udvalget i den online shop på hipstory.dk