psykolog frederiksberg

Find en autoriseret psykolog på Frederiksberg

Find en autoriseret psykolog på Frederiksberg

Når livet ikke helt former sig, som man ønsker, kan det være rigtig svært at finde sig til rette. Mange mennesker føler at de er kørt sur i tilværelsen og måske hænger fast i negative mønstre i såvel tanke som handling. Er du et af disse mennesker er der hjælp at hente hos en dygtig autoriseret psykolog.

Gå trygt til psykolog på Frederiksberg

Det er altid en god idé at finde en psykolog som har konsultation eller praksis tæt på din bopæl. Så skal du ikke transportere dig så langt i forbindelse med dine terapi sessioner.

Er du således bosat på Frederiksberg eller i nærmeste omegn kan du med stor fordel vælge psykolog Lars Bjarnø som din faste psykolog. Lars Bjarnø har til huse tæt på Østerport og dermed regionaltogs station, Metro, S togs station og diverse busser. Det er nemt at komme til og fra den hyggelige klinik som ligger i trygge omgivelser og som huser flere praktiserende psykologer.

Hos Lars Bjarnø er du i trygge og sikre hænder uanset om du har brug for hjælp til at komme igennem en livskrise eller om du søger sparring i forbindelse med selvudvikling. Lars Bjarnø går individuelt til værks i sit terapeutiske arbejde, og du kan således forvente et skræddersyet og helt unikt forløb når du booker terapi.

Vælger du Lars Bjarnø som din faste psykolog på Frederiksberg vil du blive mødt med såvel empati og indlevelse som med en vis professionalisme. Lars Bjarnø arbejder ud fra en kognitiv, metakognitiv og eksistentiel tilgang til terapi og tilpasser sin metode til den enkelte klient. Således vil du hos Lars Bjarnø opleve at terapien udvikler sig i takt med dig hele forløbet igennem.

Du kan læse mere om Lars Bjarnø, og bestille tid til din første psykolog konsultation, på hjemmesiden Lars Bjarnø.dk.