vikar slagelse

Find din nye faglærte eller ufaglærte vikar i Slagelse

Find din nye faglærte eller ufaglærte vikar i Slagelse

editorial

Står du for at skulle bruge en eller flere medarbejdere i en begrænset periode, for eksempel i forbindelse med en tidsbegrænset kontrakt eller et kortere projekt? Så bør du overveje at hyre vikarer i stedet for at fastansætte.

Findes der et godt vikarbureau i Slagelse?

Hvis din virksomhed har sin beliggenhed i Slagelse er det nærliggende at opsøge et vikarbureau som leverer vikarer på de kanter. Du kan for eksempel med stor fordel benytte DK Vikarservice ApS.

Hos DK Vikarservice ApS finder du dygtige eksperter inden for rekruttering af såvel faglærte håndværkere inden for alle fag som ufaglærte arbejdsmænd. Når du lader DK Vikarservice ApS forestå rekruttering og udvælgelse af vikarer til din virksomhed kan du være sikker på at du udelukkende bliver præsenteret for de mest velegnede kandidater.

DK Vikarservice ApS sæter en ære i at screene samtlige vikarer grundigt og er derfor i stand til at skabe det perfekt match mellem kandidat og arbejdsplads. Dette gælder såvel på det faglige som på det personlige plan.

Samtlige vikarer, du finder hos DK Vikarservice ApS, er top kvalificerede og har mange års erfaring inden for deres arbejdsområde.du vil ikke blive skuffet når du lade DK Vikarservice ApS varetage rekruttering af vikar.

find både vikarer og faste medarbejdere gennem DK Vikarservice ApS

DK Vikarservice ApS tilbyder forskellige modeller for rekruttering. Du kan vælge imellem midlertidige vikarer på time eller månedsbasis, eller du kan vælge modellen Try And Hire. Her får du en medarbejder på prøve på vikar vilkår indtil du bestemmer dig for om du ønsker at ansætte ham eller hende på fast basis. Det er både billigere og mindre omstændeligt for både dig og vikaren.

Du kan læse mere om DK Vikarservice ApS, og kontakte virksomheden for en snak om din virksomheds behov for vikar service, via hjemmesiden dkvikarservice.dk