fodplejestol

Find den rette fodplejestol til din klinik

Find den rette fodplejestol til din klinik

Det er ikke udelukkende massører, kiropraktorer, osteopater eller lignende krops terapeuter og behandlere som har brug for et solidt leje til deres patienter. Arbejder du som zoneterapeut, fodterapeut eller negletekniker, kan du og dine klienter også have rigtig stor glæde af en fornuftig stol.

Med en behandler stol særligt designet til fodpleje vil både du og klienten kunne nyde en højere grad af komfort gennem hele behandlingen. Derfor er det vigtigt, at din fodplejestol har mange muligheder for justering, og også kan indstilles i højden.

Du får med en god og solid fodplejestol en langt mere hensigtsmæssig og varieret arbejdsstilling, hvilket gør at du selv slipper for spændinger og smerter. Din klient vil kunne slappe bedre af – og dermed tage imod behandlingen på mere optimal vis – hvis lejet er behageligt og stabilt. Og kan du tilmed placere klienten i liggende stilling, er det pludselig en udsigt luksus at modtage fodpleje!

Hvad skal en fodplejestol kunne?

En fodplejestol skal som minimum have en god rygstøtte samt armlæn, og dertil være justerbar i højden. Hos Altermed Wellness finder du et stort udvalg af fodplejestole i forskellige designs, med eller uden elektriske motorer. Fælles for fodplejestole fra Altermed Wellness er, at de har separate benstøtter, som tillader dig at hæve hvert enkelt underben uafhængigt af det andet. Dette er en kæmpe fordel, når du skal arbejde med den ene fod, mens den anden hviler i et fodbad.

Altermed Wellness fodplejestole fås i varierende prisklasser og til forskellige formål. Den super smarte og fleksible Cubo model leveres med tre motorer som styrer højde, ryglæn og sædets hældning, og kan udvides med ekstra motorer til styring af benstøtten. Cubo kan transformeres til en vandret briks, og giver dig således mulighed for forskellige behandlinger. Se den og mange andre fodplejestole i den online shop på altermed.dk