Røntgen Silkeborg

Find den bedste klinik til røntgen i Silkeborg

Find den bedste klinik til røntgen i Silkeborg

Er du kommet til skade, for eksempel i forbindelse med sport eller ved et fald, og har du mistanke om et brud på en knogle eller en alvorlig skade på led eller ligament, bør du opsøge en læge. Han eller hun vil muligvis gennem en undersøgelse kunne konstatere, om der er tale om en forstuvning, som blot skal have tid til at hele, eller om der for en sikkerheds skyld skal udføres billeddiagnostik i form af en røntgenundersøgelse eller en ultralydsskanning af det ramte område.

Hvor kan jeg få foretaget røntgen i Silkeborg?

Hvis du leder efter en moderne røntgenklinik i nærheden af Silkeborg kan du med fordel vælge RøntgenKlinikken i Aarhus C. RøntgenKlinikken har sin centrale beliggenhed i Speciallægernes Hus som ligger i Morten Børupsgade i Aarhus Midtby.

Hos RøntgenKlinikken kan du få foretaget almindelige røntgenundersøgelser samt ultralydsundersøgelser og skanninger. Er du bosat i Regio Midt er det gratis for dig at blive underøgt med røntgen eller ultralyd såfremt du har en henvisning fra en læge som er tilknyttet den offentlige sygesikring. Har du ingen henvisning kan du får udført røntgenundersøgelse eller ultralydsundersøgelse ved egen betaling.

Hos RøntgenKlinikken finder du to rum til røntgenundersøgelse og to rum til ultralydsundersøgelse. I hvert rum finder du udelukkende state of the art røntgen og ultralyds udstyr til undersøgelse og diagnosticering. Samtlige personaler hos RøntgenKlinikken er faguddannede radiografer under ledelse af speciallæge Christian Ancher Iversen.

Hvilke områder kan undersøges på RøntgenKlinikken?

Til de almindelige røntgenundersøgelser hører undersøgelse af led og knogler samt hjerte, lunger, rygsøjle og bihuler. Ultralydsundersøgelser dækker over områder så som lever og galdeblære, bugspytkirtel, hals, hovedpulsåre, nyrer og urinblære, livmoder og testikler. Du kan også få foretaget skanning af led med henblik på blokade anlæggelse.

Du kan læse meget mere om røntgenundersøgelser og ultralydsundersøgelser hos RøntgenKlinikken på klinikkens hjemmeside roentgen-klinikken.dk