tandlæge

Får du gået til tandlæge, når der er behov for det?

Får du gået til tandlæge, når der er behov for det?

editorial

Du har sikkert en fast tandlæge, som du har regelmæssige aftaler med at besøge, for selvom der ikke er noget galt med dine tænder lige nu, så er det jo vigtigt at holde øje med, at der ikke er ved at komme huller og andet skidt.

Det er specielt godt at gøre, hvis man har haft mange problemer gennem tiden med ens tænder, hvor man har fået hevet tænder ud, ordnet huller, lavet fyldninger og måske flere andre ting, for de tænder skal man også holde øje med.

Man kender konsekvensen af at udeblive fra ens tandlæge, og det er hér, at den tandpine kan begynde at eskalere, og man ikke bare kan ignorere den, som man gerne ville – og det bliver kun værre.

Det er da klart, at man måske må udsætte en aftale, men så sørger man også hurtigt for at få sat en ny op, så man kan komme til ens regelmæssige tjek.

Gå til tandlægen hver gang, det er nødvendigt

Måske synes du, det trykker på en enkelt tand, eller også er der en enkelt tand, der virker til at sidde løst en dag.

tandlæge

Du tænker dog ikke nærmere over det, for den ene dag er det ikke så galt, mens det den næste dag kan være ekstra irriterende.

Så du tror, det nok med tiden skal gå væk af sig selv.

En anden dag sidder du og passer dig selv, mens du tygger på noget hårdt, og så kan du mærke, at du slår en lille flig af din tand.

Det gør egentlig ikke ondt, og den næste dag bemærker du det stort set ikke, men måske skulle man alligevel få det tjekket efter hos tandlægen?

Det er nemlig lige dét, som du skal se at få gjort: kom til tandlægen, når der melder sig bare det mindste med dine tænder!