marguerit smykker

Få originale Marguerit smykker i smukt design

Få originale Marguerit smykker i smukt design

editorial

Findes der noget smukkere end at bære Danmarks nationalblomst som smykke? Margueritten har været Danmarks nationalblomst siden 1987, og det er derfor en blomst, som aldrig går af mode. Derfor er de smukke og velkendte Marguerit smykker stadig meget populære, og de fås både i halskæder, øreringe, ringe og armbånd.

Marguerit smykkerne har efterhånden været populære i mange år. Det skyldes i høj grad, at det er et tidløs design, der holder evigt. De kan bæres af alle uanset alder, og så kan de bruges til alle lejligheder – både til fest og hverdag. 

Vælg imellem et stort udvalg af Marguerit smykker 

Hos Fangels kan du vælge imellem et stort udvalg af Marguerit smykker fra Lund Copenhagen. Her kan du være sikker på, at du udelukkende får smukke smykker med kvaliteten i top og lang holdbarhed. Her skinner det gode håndværk tydeligt igennem.  

Lund Copenhagen var de første til at lave de originale Marguerit smykker, som efterhånden er blandt de mest kendte smykker i dag. 

Find den perfekte stilart, der matcher dig 

Selvom margueritten går igen ved smykkerne hos Lund Copenhagen, så er der stadig forskellige stilarter at vælge imellem. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde det smykke, der matcher lige netop den stilart, du søger. 

Margueritterene fås også i både sølv og forgyldt med både hvid og sort emalje. Der findes derfor noget til enhver smag, og smykkerne kan også sagtens sættes sammen med andre smykker. 

Spar 10 % på dit køb af smykker

Klik ind på https://www.fangels.dk/smykker/marguerit-smykker.html og gå på opdagelse i det fine udvalg af margueritter. Alle smykker leveres i flotte æsker, så det vil også være en rigtig god gaveidé til en, du holder af.

Når du handler hos Fangels, så sparer du også altid mindst 10 procent på udsalgsprisen, og de har landsdækkende bytteservice i mere end 300 butikker rundt omkring i landet.