freelance tekstforfatter

Få kvalitetsindhold på din hjemmeside med hjælp fra en freelance tekstforfatter

Få kvalitetsindhold på din hjemmeside med hjælp fra en freelance tekstforfatter

Mangler du kunder i din webshop, eller har du problemer med at tiltrække besøgende til din virksomheds hjemmeside? Så bør du taget et kig på hjemmesidens SEO. Hvis du ikke har den optimale SEO vil kunderne ikke kunne finde dig på Google. Og så udebliver de mange besøgende samt den forventede konvertering.

Hvordan får jeg SEO optimeret teksten på min hjemmeside?

Hvis du vil være helt sikker på at al tekst på din hjemmeside sidder lige i skabet hvad angår SEO skal du lade en dygtig tekstforfatter om at udfærdige og tilrettelægge dit indhold. En tekstforfatter med ekspertise inden for SEO vil med sikkerhed kunne levere de optimale resultater i form af relevante og velskrevne SEO tekster.

En SEO tekst skal leve op til ganske specifikke krav for at kunne fungere som sådan. Blandt andet er det vigtigt at en kategoritekst indeholder et vist antal ord, og at søgetermerne og diverse keywords optræder deri med en bestemt hyppighed.

Stærke kategoritekster er et vitalt element for SEO i din online shop. En shopping kategori er nemlig den købeklare kundes indgang til netop det produkt han eller hun søger. Med en god kategoritekst har du muligheden for at hjælpe kunden til at træffe den rigtige beslutning. En kategoritekst kan nemlig med stor fordel bestå i en overordnet beskrivelse af de forskellige varer i den pågældende kategori, og måske endda en sammenligning af de enkelte produkter.

Du vil således kunne komme rigtig langt med hensyn til såvel SEO som kundeservice hvis du sørger for at have vedkommende og inspirerende kategoritekster på kategori siderne i din online shop. Med supplerende SEO tekst i forbindelse med produktbeskrivelser giver du kunden et yderligere købs incitament – og så har du praktisk taget handelen i hus!

Du kan finde din SEO tekstforfatter hos Wordpens. Læs mere på wordpens.com