vvs

Få hjælp til dine VVS installationer hos VVS'er i Århus

Få hjælp til dine VVS installationer hos VVS'er i Århus

editorial

Som ejer af eget hus er det smart at have en liste over fagfolk som kan hjælpe med de faste installationer i boligen, her under en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør.

Lad din lokale VVS’er hjælpe dig med renoveringen

Skal dit køkken eller dit badeværelse sættes i stand og måske endda ombygges kommer du ikke uden om at få brug for VVS hjælp. I hvert fald ikke hvis arbejdet involverer rørene, og ikke blot skal består i udskiftning af møbler og opsætning af fliser eller klinker.

Skal der installeres en ny vaskemaskine eller opvaskemaskine, eller skal den eksisterende flyttes, bør du lade en VVS mand forestå montering og installering af maskinen samt etablering af dræn. Det er også en VVS’er der skal på banen hvis der for eksempel skal flyttes et afløb i badeværelset i forbindelse med anlæggelse af en bruseniche eller opsætning af et badekar eller en jacuzzi.

Skal du have ændret på dine gas installationer er det ligeledes vigtigt at det er en autoriseret VVS installatør som forestår dette arbejde. Og det samme gælder hvis det gamle fyr skal erstattes af en moderne og energi effektiv luft til vand varmepumpe.

Din VVS mand kan hjælpe med akutte nødsituationer

Det er samtidig en god idé at have kontakt oplysninger på et lokalt VVS firma som opererer med døgnservice. På den måde ved du præcis hvem du skal kontakte hvis der for eksempel springer et vandrør, eller hvis der pludselig ikke er varme i radiatorerne – også uden for normale åbningstider.

Du bør vælge en VVS mand som opererer tæt på din bopæl hvis du vil være sikker på hurtig udrykning således at skaderne i videst muligt omfang kan begrænses. Er du således bosat på Aarhus kanten kan du med fordel vælge Harald Røgen & Sønner ApS – klik ind på rogen.dk og læs mere.