Parkeringsløsning

Få en perfekt parkeringsløsning hos et lokalt parkeringsselskab

Få en perfekt parkeringsløsning hos et lokalt parkeringsselskab

editorial

Står du som administrator af en beboelses- eller erhvervsejendom med det problem, at de til ejendommen hørende parkeringspladser ofte er optaget af udefra kommende biler? Så bør du finde en løsning på dette problem.

Uvedkommende parkering udgør nemlig et stort problem for de retmæssige indehavere af pladserne, nemlig beboere og medarbejdere i den pågældende ejendom. Du kan vælge selv at forestå parkeringskontrol – eller du kan udlicitere opgaven til en ekstern aktør. Og i den forbindelse kan du med fordel kontakte parkeringsselskabet UnoPark.

Hvordan kan UnoPark hjælpe mig?

UnoPark er et parkeringsfirma, som igennem de seneste tolv år har hjulpet parkeringskunder i hele Danmark til de bedste skræddersyede parkeringsløsninger.

Når du bliver kunde hos UnoPark, kan du regne med en service, som er både personlig og professionel. Du vil få tildelt en parkeringskonsulent, som har til opgave at hjælpe dig med at finde en løsning, som matcher dine parkeringspladser perfekt.

Du vil selv få 100% medindflydelse på din parkeringsløsning, som udarbejdes i samarbejde med din parkeringskonsulent. Løsningen vil tage afsæt i dine parkeringspladsers størrelse og disposition samt i dine ønsker og præferencer. UnoPark arbejder ud fra devisen ”dine parkeringspladser – dine regler” og efterstræber at håndhæve disse på professionel vis.

En parkeringsløsning fra UnoPark kan for eksempel indeholde parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved dygtige og erfarne parkeringsvagter. Denne type løsning henvender sig til dig, som ikke har mulighed for at indhegne eller på anden måde afspærre dine parkeringspladser og implementere adgangsbegrænsning ved hjælp af pullerter eller bomme.

UnoPark vil sørge for, at der skiltes behørigt på dine parkeringspladser, og at uddannede parkeringsvagter med beføjelser til udstedelse af parkeringsafgifter med jævne mellemrum patruljerer på området. Og UnoPark sørger selvfølgelig for at inddrive skyldige beløb fra eventuelle parkeringssyndere.

Du kan altid kontakte UnoPark for en uforpligtende samtale om dine behøv for parkeringsservice via hjemmesiden UnoPark.dk.