Makita græstrimmer

Få en flottere have med en græstrimmer

Få en flottere have med en græstrimmer

editorial

Noget af det der får en have til at se langt mere velplejet ud – også selv om den er fuld af ukrudt og visne blomster – er, at græsset er nyklippet. Det gør en kæmpe forskel. Det samme gælder, hvis man iøvrigt holder af en velplejet have. Her er det irriterende, når man ikke kan komme helt ud til kanterne uden at det rammer blomsterne i bedene og der står lange totter af græs rundt omkring.

Det kan også være at du har højbede. Her kan det også være svært at komme helt ind med plæneklipperen. Det er her at en græstrimmer kommer til sin ret. Det kan være en Makita græstrimmer.

Makita græstrimmer

Ledning eller batteri

Der findes flere forskellige typer af græstrimmere. Enten kører de på el og du skal være forberedt på at have en lang ledning efter dig. Det er typisk græstrimmere af ældre dato eller de helt billige der er med ledninger. Alternativet er en der kører på batteri.

Her skal du være opmærksom på at det ofte vil være lidt tungere at gå rundt med, men til gengæld kan du komme rundt hvor som helst i haven. Du skal være opmærksom på at dit batteri skal være opladet. Ellers kan du risikere, at bedst som du er i gang løber du tør og det skal oplades, før du kan komme videre. 

Lige der har mange producenter tænkt nogle gode tanker. Ofte kan man bruge det samme batteri til alle ens redskaber. Det betyder selvfølgelig at du skal holde dig til et mærke, men omvendt at du slipper for at have mange forskellige opladere og batterier liggende. Det er også også billigere at købe nyt, hvis du ikke har behov for at købe batterier og oplader med. Overvej derfor grundigt hvilke mærke du vælger og sikre dig, at de har et bredt sortiment.