franske døre

Er din franske dør gået i baglås?

Er din franske dør gået i baglås?

editorial

Til at starte med tror man, at man bare lige har fået fat i håndtaget og drejet det forkert på den ene af de mange franske døre, som du har i dit hjem.

For der er ikke nogle problemer ved de andre, men lige her på den her franske dør, så giver den sig bare ikke.

Det kan være et anfald af træk, som der gør, at den ikke kan åbnes, men det ser nu ikke ud til, at der kommer vind nogle andre steder før.

Det kan heller ikke give mening, at døren skulle være rustet fast eller have sat sig over en længere tid, fordi den ikke er blevet brugt, for brugt er døren skam blevet det sidste lange stykke tid, så det kan ikke være dét, som der problemet.

Du spørger den person, der sidst brugte døren, og der var heller ikke noget udsædvanligt her.

franske døre

Det er låsen, den er gal med på din franske dør

Du prøver både at hive og skubbe i den, selvom du godt ved, hvilken vej døren skal åbnes, men det kan jo være, den lige er blevet lukket lidt forkert, uden det var intentionen, så den lige skal åbnes lidt grundigere.

Men du opdager så, at det faktisk ikke er det, som der er problemet, for det er faktisk låsen, når du nu lige får set nærmere på den.

Heldigvis er det ikke fordi, du har forsøgt at åbne en låst dør, men det viser sig, at låsen er gået i baglås, og det var bare ikke til at se på døren, da man stod og forsøgte at åbne den.

Det var heldigt, at du ikke prøvede at flå den op, for det ville aldrig være lykkes, hvorfor du bare var kommet til at ødelægge den.

Heldigvis kan låsen fikses, så døren kan åbnes igen.