banankage

En kage der aldrig slår fejl

En kage der aldrig slår fejl

editorial

Kender du det, at man har et par trætte og meget modne bananer liggende i frugtskålen, men man ved ikke helt, hvad man skal gøre ved dem? Her er svaret altid banankage. En banankage slår aldrig fejl, da den er klassisk, men stadig en skøn og svampet kage. Det er næsten umuligt at gøre en banankage tør og kompakt, da bananerne altid gør noget magisk i kagedejen. En banankage vil altid være saftig og svampet. Du behøver derfor ikke at være en haj i køkkenet for at kunne bikse en skøn banankage sammen, der med garanti vil skabe smil og glæde hos dem, du serverer den for. 

Slip for at vente længe på din banankage

Udover at en banankage smager skønt, så er den tilmed også nem og hurtig at bikse sammen. Den kræver ikke alverdens ingredienser og er på ingen måde tidskrævende. Det er derfor også en perfekt kage til de tidspunkter, hvor der kommer uventede gæster eller til de lidt dovne dage. En banankage egner sig især godt til en halvgrå efterårsdag, der ikke byder på andet end afslapning, indehygge og sofaplaner. 

En klassisk banankage med skønne chokoladestykker 

Da banankage er en klassisk kage, så findes der dermed også et væld af forskellige opskrifter og variationer, og det kan være svært at finde rundt i. Hvis du dog søger en opskrift på en helt klassisk banankage fyldt med skønne chokoladestykker, så er opskriften på banankage fra Alletiders Kogebog et rigtig godt bud. Her får du nemlig en opskrift, der er utrolig simpel og let at gå til, og ingredienserne har de fleste af os allerede på lager. 

Så næste gang du har et par trætte bananer liggende i frugtskålen, så må du skynde dig i køkkenet, så du kan glæde dine nærmeste med en svampet, hyggelig og lækker banankage.