dobbelt terrassedøre

Dobbelte terrassedøre til lave priser

Dobbelte terrassedøre til lave priser

Skal boligen sættes flot i stand, og omfatter din renovering også altanen eller terrassen? Så bør du vælge den helt rette terrassedør til formålet.

En terrassedør er en såkaldt yderdør. Det vil sige at den skal kunne tåle dårligt vejr, alle typer nedbør, kraftig vind og lave temperaturer. Derfor er det vigtigt at du vælger en terrassedør i høj kvalitet.

Skal jeg vælge en enkeltfaget eller en dobbelt terrassedør?

De mest almindelige typer af terrassedøre er enkeltdøre og dobbeltdøre. Som navnet antyder, har en enkelt dør ét dørfag, mens en dobbeltdør har to. En enkelt dør bruges ofte som indgang til en altan eller terrasse. En dobbeltdør bruges oftere som hovedindgang til det fri.

Der er flere ting, du bør overveje, når du skal vælge mellem en enkelt og en dobbelt terrassedør. Den vigtigste ting er den plads, du har. Hvis du har en lille altan eller terrasse, vil en enkelt dør sandsynligvis være nok. Men hvis du har et større udendørs område, vil en dobbeltdør give dig flere muligheder med hensyn til, hvordan du bruger rummet.

image

En anden ting, du skal overveje, er, hvor meget lys du ønsker at lukke ind i dit hjem. Hvis du ønsker at maksimere mængden af lys, er en dobbeltdør den rette løsning. Med to fløje kan du åbne hele døren og lukke en masse lys ind.

Køb din nye terrassedør hos Klarvinduer

Ønsker du mere lys i dit hjem? Ønsker du at kunne udnytte pladsen endnu bedre? Med en terrassedør fra Klarvinduer kan du gøre netop det!

Klarvinduer fremstiller og leverer vinduer og døre i topkvalitet. Uanset om du er på udkig efter en standardstørrelse altandør eller en specialfremstillet terrassedør, kan Klarvinduer hjælpe dig.

Med Klarvinduer får du vinduer ud over det sædvanlige. Klarvinduers produkter er fremstillet med mere end 50 års erfaring i baghovedet. Så uanset hvilken type terrassedør du leder efter, kan Klarvinduer hjælpe dig med at gøre dine drømme til virkelighed! Læs mere på Klarvinduer.dk