Malerfirma Bagsværd

Dit malerfirma i Bagsværd skal sikre sig mod spionage

Dit malerfirma i Bagsværd skal sikre sig mod spionage

editorial

Nej, blot fordi vi taler om spionage i forbindelse med et malerfirma i Bagsværd, så er vi hverken ude i fantastiske fortællinger om Den kolde krig eller på vej ind i en James Bond-fiktionsverden.

Spionage kan foregå på mange forskellige måder, som kan være til afluring af noget bestemt eller til at frarøve en hemmeligheder, og det skal DU som ejer af et malerfirma i Bagsværd forsøge at helgardere dig mod.

Det er ikke ensbetydende med, at du skal blive helt paranoid og laver sikkerhedstjek, når dine medarbejdere møder ind, og der skal være hermetisk lukket for besøgende af nogen art.

Men det kan handle om at have overvågningskameraer sat op og lægge mærke til, om alt fra “samarbejdspartnere”, besøgende, medarbejdere og kunder udviser mistænkelig adfærd, der ikke passer sammen med deres stillingsbetegnelse, eller hvad man kunne forvente af deres færden.

Igen skal man ikke kaste anklager i hovedet på andre folk, uden man har en begrundet mistanke om det, og nogle gange skal man endda ikke konfrontere folk med det, men tage ens mistanke direkte til myndighederne, så de kan se nærmere på det.

Hvad kunne så være eksempler på spionage i ens malerfirma i Bagsværd?

Det kan være den mere kortsigtede art, hvor nogle kunder faktisk er røvere i forklædning, der vil aflure indgange, kameravinkler og udgange, så de kan lægge en konkret plan for at lave en indbrud.

Her kan man så bruge videoovervågningsoptagelser som led i en efterforskning.

Men det kan sådan set også være en mere langsigtet type, hvor nogle konkurrenter kigger forbi under alias for at holde et møde eller lignende for at, hvordan maskineriet foregår internt, hvad omsætningen er og så videre, så man måske kan se, hvad man kan bruge i ens eget firma eller undlade at gøre.

Det er værd at holde øje med uden at blive paranoid.