varmepumpe på abonnement

Derfor skal du vælge en varmepumpe på abonnement

Derfor skal du vælge en varmepumpe på abonnement

editorial

En varmepumpe er blevet utrolig populært blandt sommerhusejere og private hjem. En varmepumpe er en effektiv måde at holde din bolig opvarmet på. Derudover er det med til at bidrage positivt til klimaet, hvis man f.eks. sammenligner det med et oliefyr, gasfyr eller hvis du i dag opvarmer din bolig med et træpillefyr. Du kan derfor komme til at spare penge allerede fra dag 1, når du får installeret en varmepumpe i dit hjem eller sommerhus.

Du kan oveni købet indstille varmepumpen til at opvarme rummet kort tid før, du ankommer til ejendommen. Dermed bruger du ikke unødvendig energi på at holde din bolig varm, når du f.eks. ikke er hjemme.

En varmepumpe kan hurtigt komme til at koste 100.000 kroner at få installeret og monteret. Her kan du i stedet overveje en abonnementsløsning.

varmepumpe på abonnement

Hvorfor skal du vælge en varmepumpe som abonnementsløsning?

Rent økonomisk kan du slippe med at kun skulle betale 7.500 kroner i opstartsgebyr, når du vælger en abonnementsløsning gennem Nærvarme Danmark. Det vil sige, at du i denne pris får opstillet og monteret en varmepumpe af en autoriseret el-installatør og VVS-montør. Du skal kun betale et månedligt beløb, som dækker driften og service af varmepumpen efter behov. Dermed skal du ikke bekymre dig om varmepumpen går i stykker eller, hvornår den skal have service. 

En stor fordel ved at vælge en abonnementsløsning er også den store fleksibilitet der er forbundet med at have en varmepumpe. Du skal dermed heller ikke binde dig økonomisk på samme måde, som hvis du skulle betale 100.000 kroner for en varmepumpe alene.

Kontakt Naervarme.dk for et konkret tilbud på en varmepumpe til din bolig

Er du blevet nysgerrig på at vide mere om en varmepumpe på abonnement, så kan du med fordel besøge naervarme.dk. Her kan du også få et helt konkret tilbud på, hvad det vil koste dig.