ølbrygning

Derfor skal du brygge din egen øl!

Derfor skal du brygge din egen øl!

editorial

Sandsynligvis er du en af mange, der efterhånden har hørt om den heftigt fremherskende hobby at håndbrygge egen øl. Flere end aldrig før har kastet sig over det traditionsrige håndværk, og tendensen bliver kun større. Og det er ikke så svært at forstå!

Mange af de autodidakte brygmestre fortæller blandt hvordan det er både sjovt, spændende og en kilde til stor tilfredsstillelse, når man står med den færdige øl i hånden. At planlægge selve opskriften, at vælge de råvarer, der skal bruge, selve bryggeprocessen, at overvåge at gæringen går ret til – og sidst, men absolut ikke mindst, at nyde det færdige resultat i gode venners lag. Desuden er det dig, der helt og holdent bestemmer, hvordan din øl skal smage! Hvad enten du er til mørke ales, lyse hvedeøl, stouts, porters, saigons, med videre, så kan dine ønsker opfyldes! Det er også helt særligt at kunne brygge til en bestemt lejlighed, eksempelvis et bryllup eller din egen jule,- eller påskebryg.

Får du gæster, så vil de med garanti blive imponeret over dine evner i hjemmebryggeriet, og der kan ikke herske nogen tvivl om, at en hjemmebrygget specialøl er noget helt andet end en almindelig – lidt kedelig – Carlsberg Pilsner.

 

Der er i øvrigt også meget socialt forbundet med håndbrygning. Der findes efterhånden et hav af fora, hvor du kan chatte med andre ølentusiaster og dele oplevelser og opskrifter samt gode råd og vejledninger. Desuden findes der et Danmarks Mesterskab og årlige stævner.

Kunne du være interesseret i at prøve en ny og spændende hobby som ølbrygning, så besøg https://www.hjemmebryggeren.dk/. Her finder du alt, hvad du skal bruge for at komme godt igang – inklusiv start-kits – og alt er i bedste kvalitet til gode priser! Har du spørgsmål kan du også altid tage kontakt – dygtige og erfarne medarbejdere sidder klar til at hjælpe med stort som småt!