sport

Derfor er adidas sko så populære

Derfor er adidas sko så populære

editorial

Undrer du dig over, hvorfor adidas sko egentlig er så populære, som de nu engang er? Det er formentlig ikke noget, som du går og tænker meget over, men hvis du en gang eller to har tænkt over, hvorfor de er så hyped, som de er, så er du formentlig ikke den eneste. Der er nok nogle stykker, som har studset lidt over, hvordan det egentlig kan være, at det lige er adidas sneakers, som man bare skal have i dag. En af grundene til at adidas sko, er blevet det nye sort, er deres designs og kvalitet. Alle deres sko har et utrolig lækkert design, som er fuldstændig gennemført – de har endda en gennemført sål nede i skoen, som ved nogle af deres sko, er helt røde med deres logo på, meget stilrent. Derudover så har de lavet løbesko med deres berømte BOOST skum, som er elsket af utrolig mange løbere i dag. 

Mange loyale kunder køber kun sko fra adidas

En anden ting, som mange sikkert godt kan lide, er at hvis først man er glade for et par adidas sko, så kan man kører adidas sko hele vejen igennem. Adidas laver nemlig sko til alle sportsgrene, forskellige sandaler, støvler, sneakers – ja, alt hvad du formentlig har brug for i hverdagen af sko, det kan du få fra adidas. Der er mange mennesker, som helliger sig til ét brand, fordi hvis de først har haft en god oplevelse med det brand, så vil de ikke til at prøve en masse andre, fordi tænk hvis de ikke var lige så gode, som det par de havde før? Adidas har altså opbygget en stor gruppe af loyale kunder, som kun handler sko hos dem. 

Adidas sko er til at komme i nærheden af i forhold til pris

En anden ting, som også gør sig gældende, i forhold til at der er så mange, som foretrækker adidas skoene, er formentlig fordi deres prisleje ligger et fair nok sted. Selvfølgelig hænger kvaliteten sammen med prisen, og derfor kan du da også finde nogle adidas sko, som ligger i den høje ende prismæssigt, men det er altså muligt at få et par fede adidas sko, til en overkommelig pris. Hvis ikke du er typen, som hungrer efter den nyeste model på markedet, men kun er fokuseret på kvalitet og lækkert design, så kan du sagtens finde adidas sko til gode priser rigtig mange steder, fx lige her: https://sportmaster.dk/adidas/sko. Mange går tit med den opfattelse at skoene fra de populære mærker, ikke er til at komme i nærheden af, dette er altså ikke helt rigtigt. Hvis man blot går lidt på udkig, og måske går lidt på kompromis med at det ikke behøver være den model, der lige udkom dagen før, så er der altså rig mulighed, for at få fingrene i lækre sko fra adidas. 

Kanye West + adidas samarbejde gjorde folk vilde verden over

Adidas er populære fordi de har formået at plante sig solidt i modeverdenen i dag, og hele tiden laver nye sko, som følger modens tendenser. Derudover, så har de haft mange af  deres markedsføring og samarbejdssamtaler i orden. Måske er du faldet over Kanye Wests samarbejde med adidas? Folk lå i lange køer ude foran adidas’ forretninger verden over. Folk sælger i dag deres Yeezy sko til mange tusinder kroner. Det har virkelig været et samarbejde, som har gavnet adidas i stor stil. Mange Kanye fans gik fuldstændig amok, og der kom da også mange nye købere til adidas, som ville have fat i nogle adidas sneakers, som mindede om Yeezy skoene, som de ikke havde råd til at købe, da de kostede ret meget. Så man må bare sige at adidas havde regnet den godt ud, og dette er bestemt ikke grunden til at adidas er populære i dag, men det gav dem i sandhed et ordentlig opmærksomheds boost, hvilket altid er godt for alle brands.