fadølsanlæg

Der er altid en anledning til at hive fadølsanlægget ud

Der er altid en anledning til at hive fadølsanlægget ud

editorial

Det skal ikke være mere besværligt, end man gør det til, når man overvejer, om det er tid til at bringe ens fadølsanlæg ud eller ej.

Man har jo ikke købt det bare for, at det skal samle støv, og der behøver jo ikke være en af de store jubilæumsfester på vejen, førend man trækker det frem – man kan faktisk godt være alene med det, hvis det er.

Det tager ikke lang tid at gøre klar, og var man god til at gøre det rent, da man pakkede det væk sidst, så tager det heller ikke så lang tid at rengøre nu her, inden man tager det i brug.

Hvis man ligefrem har det anlæg installeret et sted såsom i en slyngelbule, så skal man jo heller ikke trække det frem, når man skal bruge det, da det allerede står parat; det er mere noget med at finde en fyldt fustage.

fadølsanlæg

Alle bliver glade for et fadølsanlæg

De fleste af dine venner vil nok være imponeret over, at du ejer sådan et fadølsanlæg, og det er nok en af grundene til, at I tit mødes hos dig, og I behøver da heller ikke være mange venner samlet, før der bliver skænket fadøl op – faktisk er I nogle gange bare dig og en ven.

Man finder hurtigt den rutine med at tage det frem og gøre klart, så det tager mindre tid næste gang, og sådan fortsætter det, indtil man dårligt tænker over den proces, man skal igennem, for at gøre det klart.

Man kan jo også lære vennerne at gøre det, så man kan give dem en “betaling” i form af fadøl, hvis de gider at tage det frem og gøre parat.

Man skal jo trods alt yde, før man kan nyde – og hvem gider ikke godt nyde gode fadøl fra eget fadølsanlæg?