belægning

Belægning: Et godt forarbejde betaler sig

Belægning: Et godt forarbejde betaler sig

Når det gælder belægning af indkørsel, er et godt forarbejde alfa omega for et holdbart og pænt resultat. Alle kan lægge fliser eller smågrus i indkørslen, men er forarbejdet ikke gjort godt nok, vil det vise sig i løbet af ganske kort tid – i form af flækkede fliser eller nedsunkne områder i belægningen.

Du bør overlade belægningen i din indkørsel til en professionel!

Bestil professionel belægning af indkørsel

Lad fagfolk tage sig af udgravningen, udjævningen og brolæggerarbejdet i din indkørsel – det koster mere, end hvis du gør det selv… men ikke i længden, fordi forarbejdet er i orden. Holdbare indkørsler samler ikke pytter af vand på grund af nedsunkne områder, og du oplever med rådgivning fra en professionel ikke at fliserne knækker, fordi du valgte en forkert type. En professionel belægning af indkørsel er med andre ord andet og mere end blot brolægning – det er rådgivning, erfaring og holdbare løsninger. 

Hvilken belægning skal du vælge?

Inden du kontakter en professionel for at få hjælp til din indkørsel, er det en god idé at gøre dig nogle tanker omkring belægningen – hvad har du tankerne? Overordnet set kan belægning inddeles i to kategorier: Fast og løs belægning, og der er fordele ved begge valg. Spørgsmålet er, hvilke fordele der er bedst for dig. 

Fast belægning

En fast belægning består af fliser eller faste natursten, der lægges i som brolæggerarbejde. Firkantede fliser stabiliserer hinanden og giver en ensartet og jævn overflade, der egner sig godt til både biler, cykler og fodgængere. 

Løs belægning

En mere fleksibel løsning til belægning i indkørslen er en såkaldt løs belægning. Den består af løse natursten, der fordeles ud i et jævnt lag. Du kan vælge mellem de små perlesten, de lidt større ærtesten eller de store nøddesten eller kærvtyper. Fordelen er, at din indkørsel kan få en mere organisk form end med fast belægning.